reklam

Manşet

İsa Sadıqov:"Bu cinayatkar sebekeler nazirliklerin hamisinda var"

Yazar Unknown 28 Ekim 2015 Çarşamba 0 yorum
Isa Sadikov's Profile Photoİsa Sadıqov.                                                                                                     Bu cinayatkar sebekeler nazirliklerin hamisinda var,axi bu yeni bir malumat deyil.Her bir nazir etrefina pesakarlari yox,ozuna yaxin,"bacarigli"rusvetxorlari,soygunculari teyin edir.Ona gorede butun nazirliklerde geyri pesakarlar,diletantlardi.Onlarin vazifesi ancag pul yigmagdi,talandi.Axi bela faktlarla defelerle uzlesmisik mudafia,daxil islar,nagliyat,sahiya,vergi va o biri nazirliklerde. Yazirlar ki 1000 nefere geder askar gabul edib ve onlardan kulli migdarda pul aliblar.))))))))))))))) Bu yeni malumatdi demeli? 20 ildi deyirler yazirlar ki her nazirliyin oz stavkalari ,preyskurantlari var.Axi 20 ildi cagiriscilardan pul yigilir.Casiblarin evledlari,kim ki pul vere bilmir tamas xettina,Murov dagina gonderirler.Kim odaya bilir arxa cebhaya gonderirler. Daxili gosunlara -stavkalar ustun idi,ora dusmek ucun 500-1000 dollar odemeli idin. En yuksek giymetler MTN-da ,serhed gosunlarda.Yani bela malumatlar yeni deyil va o pullar bir merkeze ,bir hesaba oturulurdu-heydar fonduna. Kimin hunari var idi ki oz basina ,acig aydin soygunculugla mesgul olsun? Bunlarin arxasinda sistem durur.Sistemi idara eden ise -alievdi.Butun bu soygunculuglarin basinda aila durub.
Mesele ondadir ki ogul-bala aliev seristesizdi,atasindan oyrenmek evezina gumarxanalarda,kazinolarda vaxtini kecirirdi ve ona gorede atasi gurdugu sistemi,mexanizmi mehv etdi.Bu sistemi idara eda bilmedi,ve ela bu sistemin daginti altinda mehv olacag.Bu gacilmazdi.
Yadinizdadirsa butun nazirliklerda,idarelerde birinci ile ikinci sexs arasinda hemisa girgin gedirdi,her teref biri birina kompromat toplayib alieva catdiridilar.Ve her iki teref cekinirdi,gorxurdu ,kimse neyise gizlede bilmezdi.aliev bunu bacarigla edirdi.Yadiniza salin mudafia nezirlikdeki abiev-nacmaddin garsidurmasini,prokuraturada Eldar Hasanov-isa nacafov,DIN-da eyni vaziyat.Ve yazdigim kimi butun idarelerde. Aliev ilham ise bunlari nazere almadi ve bedbext,biabir oldu.Butun proseslar nezeret altindan cixdi,ve rejimi mehve dogru surukleyirler.

Hiç yorum yok: