reklam

Manşet

KATAR'DA DOKTORA 400 BİN DOLAR MAAŞ VE VİLLA LOJMAN! ÜSTELİK ŞİDDET DE YOK!

Yazar Unknown 5 Aralık 2015 Cumartesi 0 yorum
Petrol zengini Katar'da halkın sadece % 20'sini gerçek Katarlılar oluşturmaktadır.İnşaat, sağlık ve enerrji sektöründe çalışanlarının tamamına yakını yabancı göçmenlerden oluşmaktadır. Milli geliri çok yüksek olan bu ülkede 1 litre benzin 1 litre sudan ucuzdur ve dizel yakıtlı araç sadece ağır iş makinalarında kullanılmaktadır.
Halkın vergi ödemediği Katar'da bir hemşire yılda 60 bin dolar, paramedik 75 bin dolar, Pratisyen 110 bin dolar, uzman hekim 400 bin dolar ücret almaktadır. Katar'da en az bulunan meslek ise Kardiyoloji Uzmanıdır. En çok aranan sağlık branşları Acil Tıp, Ortopedi,Kadın Doğum ( Bayan Olacak), Ameliyat Hemşiresi, Yoğun Bakım Hemşiresi, Ambulans Teknisyeni..
Katar'da iş bulmak için ya arapça bilinecek yada İngilizce gerisi sizin kabiliyetinize bağlı. Türkiye'deki tüm üniversitelerin Katar'da geçerliliği bulunmaktadır. Dışardan gelen sağlıkçılar için lojman imkanı vardır. Ancak bu lojman bildiğiniz lojmanlardan değildir. Bir uzman hekim için 5 bin metre karelik bir alanda 2 katlı villa ve 1 adet lüks jip verilmektedir. Hatta Etiyopyalı bir de hizmetçi verilmekte.
En önemlisi de Katar'da sağlık çalışanına şiddet yok.
Katar'da Sağlıkçı olmak için ; http://www.sch.gov.qa/home-en adresinden ''contact us'' bölümü ile iletişime geçiniz.
personelsaglik.net

Hiç yorum yok: